“Mijn doel is om samen het kind centraal te stellen”

Marlies Andriessen, Ambulant Begeleider cluster 4, stelt zich voor

 

“Mijn naam is Marlies Andriessen. Na een studie Franse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht ben ik een tijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Na wat omzwervingen over de wereld ben ik in 2003 gestart met de pabo als deeltijdstudent. In 2005 heb ik de opleiding afgerond met een laatste stage op De Wissel, school voor speciaal basisonderwijs in Houten. Daar ben ik nu nog, met veel plezier, aan het werk.”

 

“Op dit moment ben ik werkzaam als groepsleerkracht van een middenbouwgroep. Met veel liefde, passie en inzet werk ik met de kinderen op onze school die stuk voor stuk extra aandacht nodig hebben voor hun ‘specialiteit’. Om vorm te geven aan mijn ambities om ook op een breder niveau voor goed onderwijs te kunnen zorgen, heb ik in 2014 de opleiding Middenmanagement van Pentanova afgerond. Coaching vormde een belangrijk onderdeel van deze studie.”

 

“Naast mijn baan voor de klas heb ik er bewust voor gekozen om ook als begeleider passend onderwijs aan de slag te gaan. De expertise die ik in de loop van de afgelopen jaren op De Wissel heb opgebouwd wilde ik graag breder delen. Ik geniet ervan om in nieuwe situaties te kijken wie welke ondersteuningsbehoefte heeft en op welke manier ik daar het best bij kan helpen. De contacten met kinderen, leerkrachten en IB’ers geven mij energie. Mijn doel is dan ook om samen het kind centraal te stellen.”

MEER INFO

 

Interviews met AB'ers Cluster 3

 

 

 

 

 

Interviews met AB'ers Cluster 4

 

 

Profi Pendi

Dukatenburg 101

3437 AB Nieuwegein

030 2751288

www.profipendi.nl

ontwerp: